ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Αποθέωση στους παίκτες παρά την απώλεια τίτλου

Dortmund's fans celebrate on the guest's tribune prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in Moenchengladbach, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's fans celebrate on the guest's tribune prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in Moenchengladbach, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έδωσαν ακόμη μία παράσταση στο Μενχενγκλάντμπαχ αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπάγερν. (VIDEO)

Η νίκη (0-2) στο "Μπορούσια Παρκ" επί της Γκλάντμπαχ για την τελευταία (34η) αγωνιστική της Bundesliga δεν έφθασε στην Ντόρτμουντ, καθώς η Μπάγερν συνέτριψε με 5-1 στο Μόναχο την Άιντραχτ και πανηγύρισε το έβδομο διαδοχικό της πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, ωστόσο, είναι διαφορετικοί. Όσοι βρέθηκαν στο Μενχενγκλάντμπαχ αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας από τη Βεστφαλία για τη νίκη τους, παρά την απώλεια του τίτλου. Δείτε το υπέροχο στιγμιότυπο:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ