ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Ανατροπή με παραμονή Φαβρ

Dortmund coach Lucien Favre shouts to his team during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. Dortmund's Paco Alcacer scored three goals, Dortmund won the match by 4-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund coach Lucien Favre shouts to his team during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. Dortmund's Paco Alcacer scored three goals, Dortmund won the match by 4-3. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Λουσιάν Φαβρ παρά την περί αντιθέτου φημολογία του τελευταίου μήνα θα παραμείνει προπονητής της Ντόρτμουντ και την επόμενη σεζόν όπως αποκάλυψε η BILD.

Όλα έδειχναν ότι θ' αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν από την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ, καθώς δεν μπόρεσε να κοντράρει την Μπάγερν στη μάχη για το πρωτάθλημα. Μάλιστα τα γερμανικά media εμφάνιζαν τους Νίκο Κόβατς και Έρικ τεν Χάαχ ως φαβορί για τη διαδοχή του.

Τελικά σημειώθηκε ανατροπή. Ο Λουσιάν Φαβρ, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (24/6) η BILD, θα παραμείνει στον πάγκο των Βεστφαλών και την επόμενη σεζόν (το συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κορυφαίας γερμανικής εφημερίδας ο 62χρονος Ελβετός προπονητής έπεισε τη διοίκηση της ομάδας να τον κρατήσει για τρίτη σερί σεζόν.

Ο Φαβρ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα του από την Εσελέν και στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Ξαμάξ, Ιβερντόν, Σερβέτ, Ζυρίχης, Χέρτα, Γκλάντμπαχ και Νις. Η Ντόρτμουντ θα τελειώσει την τρέχουσα σεζόν πίσω από την ομάδα του Μονάχου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (μία είναι η εναπομείνασα αγωνιστική).

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ