ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαλέρντι από την Μπόκα Τζούνιορς

Ντόρτμουντ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαλέρντι από την Μπόκα Τζούνιορς

Την απόκτηση του Λεονάρντο Μπαλέρντι από την Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ την Δευτέρα (14/1). Οι Γερμανοί έβγαλαν από τα ταμεία τους 15 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του 20χρονου στόπερ.

Παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι και επίσημα από την Δευτέρα (14/1) ο Λεονάρντο Μπαλέρντι. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου στόπερ της Μπόκα Τζούνιορς, που αποζημιώθηκε με 15 εκατ. ευρώ για να δώσει την συγκατάθεση της για την μετακίνηση του παίκτη.

"Η απόκτηση του Λεόναρντο Μπονατίνι αφορά μια μεταγραφή προοπτικής, αρχικά σχεδιασμένη για το καλοκαίρι και που τώρα ήρθε στο προσκήνιο. Ο Λεονάρντο είναι ένας ευφυής και δυνατός στόπερ.

Επίσης πασάρει σωστά και προωθεί το παιχνίδι από την άμυνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέλεξε εμάς και πεπεισμένοι πως θα μας βοηθήσει με το ταλέντο του μελλοντικά", τόνισε σχετικά με την μεταγραφή του Αργεντίνου ο Μίκαελ Τσορκ, αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ.

Ο Μπαλέρντι υπέγραψε το συμβόλαιο του στο προπονητικό κέντρο Hohenbuschei, γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια προπονήθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Λουσιέν Φαβρ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ