ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Αμφίβολος για το Klassiker ο Χούμελς

Dortmund's Lukasz Piszczek, left, and Mats Hummels, center, exercise during warmup before the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, Germany, Saturday, May 23, 2020. The German Bundesliga is the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Michael Sohn, Pool)
Dortmund's Lukasz Piszczek, left, and Mats Hummels, center, exercise during warmup before the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, Germany, Saturday, May 23, 2020. The German Bundesliga is the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Michael Sohn, Pool) AP

Το πρόβλημα στον αχίλλειο που κληρονόμησε από το ματς με τη Βόλφσμπουργκ θέτει αμφίβολη την παρουσία του κεντρικού αμυντικού της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, για το ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, Μπάγερν (26/5, 19:30).

Η Ντόρτμουντ πέρασε από τη Volkswagen Arena επικρατώντας 2-0 της Βόλφσμπουργκ για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, ωστόσο ο τραυματισμός που κληρονόμησε ο Ματς Χούμελς θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία του στο Klassiker της Τρίτης (26/5, 19:30).

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας από τη Βεστφαλία χτύπησε στον αχίλλειο και αντικαταστάθηκε από τον Έμρε Τζαν στο ημίχρονο. Έτσι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, Μπάγερν, είναι στον αέρα.

"Μίλησα λίγο με τον γιατρό της ομάδας. Ο Ματς έχει ένα πόνο στον αχίλλειο. Θα δούμε εάν θα παίξει την Τρίτη, δεν είναι σίγουρο, ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει", υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορτς, στο Sky.

Το ντέρμπι της Τρίτης στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Μονάχου οδηγεί την κούρσα με 61 βαθμούς, ενώ αυτή του Ντόρτμουντ είναι δεύτερη με τέσσερις λιγότερους (57).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντόρτμουντ: Δεν ανανεώνει ο Γκέτσε
Bundesliga: Νίκη στη φωλιά των Λύκων η Ντόρτμουντ, διπλό τριάδας η Λεβερκούζεν
Μπάγερν - Άιντραχτ 5-2: Με πεντάρα και αέρα στο ντέρμπι τίτλου

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn, Pool

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ