ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντάριο Σκουντέρι, 21 ετών μαχητής είπε αντίο στο ποδόσφαιρο

Ντάριο Σκουντέρι, 21 ετών μαχητής είπε αντίο στο ποδόσφαιρο

Ο Ντάριο Σκουντέρι, 21 ετών, πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά ένας από τους χειρότερους τραυματισμούς στην ιστορία του αθλητισμού, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το όνειρο για καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο. Η τεράστια Ντόρτμουντ, όμως, τον κρατάει στο χώρο.

Διαβάζεις την είδηση πως ένα παιδί 21 ετών αποφασίζει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια υπό το φόβο μην τραυματιστεί. Δεν μπορείς, το ψάχνεις, αναρωτιέσαι γιατί τόσο νέος και τρομάζει στην ιδέα να βάλει τα πόδια του στη "φωτιά", άλλοι θα σκότωναν για να φορούν στην ηλικία του τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

"Χτυπάς" στο search Ντάριο Σκουντέρι και το πρώτο πράγμα που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι ένα πόδι διαλυμένο, διπλωμένο στη μέση και ένα πρόσωπο παγωμένο, στα χαμένα να "θρηνεί" για την καταστροφή. Αυτός είναι ο Ντάριο Σκουντέρι, ανερχόμενος ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ που υπέστη έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς στην ιστορία του αθλήματος. Σκέτη φρίκη.

Κι όμως, αυτός ο μεγάλος μαχητής, κατάφερε μετά από 700 ημέρες (το κακό τον βρήκε πριν από τρία χρόνια) και εννέα εγχειρήσεις να επιστρέψει στο χορτάρι και να κλωτσήσει την... πόρνη που από τη μία στα δίνει όλα και την άλλη στιγμή στα παίρνει, σε τελειώνει σε χρόνο dt.

Το comeback του Αυγούστου το ΄18, το θαύμα του Ιταλού δεν κράτησε πολύ. Υπό το φόβο της υποτροπής και ενός νέου Γολγοθά να ανέβει ο Σκουντέρι είπε αντίο στο όνειρο της επαγγελματικής καριέρας.

Το σπουδαίο κλαμπ, όμως, η Μπορούσια Ντόρτμουντ που γνωρίζει καλά τι σημαίνει καταστροφή και αναγέννηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κρατάει εντός της οικογένειάς του τον Σκουντέρι. Οι "κιτρινόμαυροι" φέρονται να κάλυψαν όλα τα έξοδα ώστε ο Ντάριο να πάρει πτυχίο στο Αθλητικό Μάνατζμεντ και ήδη του ετοιμάζουν θέση για να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από ένα άλλο πόστο...

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ