ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νέα "αυτοκτονία" για Ντόρτμουντ, στο -3 η Μπάγερν!

Dortmund midfielder Mario Gotze, right, reacts after losing the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Tottenham Hotspur and Borussia Dortmund at Wembley stadium in London, England, Wednesday, Feb. 13, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Dortmund midfielder Mario Gotze, right, reacts after losing the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Tottenham Hotspur and Borussia Dortmund at Wembley stadium in London, England, Wednesday, Feb. 13, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Ντόρτμουντ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ουραγό Νυρεμβέργη και έφερε τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, επιτρέποντας έτσι στην Μπάγερν να βρεθεί σε απόσταση βολής (VIDEO).

Μετά το 1-1 στην Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ και το 3-3 εντός έδρας με την Χόφενχαϊμ (σε ματς που προηγήθηκε 3-0!), η Ντόρτμουντ υποχρεώθηκε σε τρίτη σερί απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα το βράδυ της Δευτέρας, αυτή τη φορά στην Νυρεμβέργη για την 22η αγωνιστική της Bundesliga.

Η πρωτοπόρος αντιμετώπισε την ομώνυμη ομάδα με τον αέρα του φαβορί απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας όμως στο γήπεδο δεν μπόρεσε να δείξει την ανωτερότητά της μένοντας στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε και είχε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα (με Αλκάθερ, Λάρσεν και Ζαγκαντού), όμως δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πλέον βλέπει την απόστασή της από την δεύτερη Μπάγερν να μειώνεται επικίνδυνα στους 3 βαθμούς.

Όλα αυτά μάλιστα, με την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ να έχει αποχαιρετήσει το θεσμό του Κυπέλλου Γερμανίας (αποκλεισμός από Βέρντερ) και να βρίσκεται σε δεινή θέση στο Champions League, μετά τη συντριβή της με 3-0 από την Τότεναμ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των "16".

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Βολφ, Βάιγκλ, Ζαγκαντού, Ντιαλό, Βιτσέλ, Ντιλέιινι (80' Λάρσεν), Σάντσο, Φίλιπ (63' Αλκάθερ), Γκερέιρο, Γκέτσε

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ