ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπουντεσλίγκα: "Πράσινο φως" για επανέναρξη

Μπουντεσλίγκα: "Πράσινο φως" για επανέναρξη

Η γερμανική κυβέρνηση άναψε τελικά το "πράσινο φως" για την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Δεν είναι ακριβής η ημερομηνία επιστροφής, πιθανότητα στις 16-17 Μαΐου.

Την Τετάρτη (6/5) η γερμανική κυβέρνηση άναψε τελικά το "πράσινο φως" για την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα 2019-2020. Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει η σέντρα, αλλά τα ΜΜΕ της Γερμανίας κάνουν λόγο για το διήμερο 16-17 Μαΐου.

Την Πέμπτη (7/5) θα γίνει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της επανέναρξης. Για παράδειγμα, δεν είναι βέβαιο αν η επανέναρξη γίνει με την 26η αγωνιστική ή με άλλη (έχουν ήδη παιχτεί 25 αγωνιστικές).

Συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας δεν έχουν γίνει 82 παιχνίδια. Σημειώνεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά από 25 αγωνιστικές η Μπάγερν είναι πρώτη με 55 βαθμούς, ενώ δεύτερη είναι η Ντόρτμουντ με 51. Τρίτη η Λειψία με 50 και τέταρτη η Γκλάντμπαχ με 49. Ουραγός είναι η Πάντερμπορν με 16 και προτελευταία η Βέρντερ με 18.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ