ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μποϊκόταραν τη Δευτέρα οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μποϊκόταραν τη Δευτέρα οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης άφησαν μέρος του πετάλου τους άδειο ως διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνων της Bundesliga τις Δευτέρες.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετώπιζε το βράδυ της Δευτέρας (24/2) την Ουνιόν Βερολίνου, με την ομάδα της πρωτεύουσας να φεύγει νικήτρια με σκορ 2-1. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε, ωστόσο, από μία δράση των οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων κατά της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Άιντραχτ άφησαν το πρώτο διάζωμα του πετάλου τους κενό κρεμώντας μονάχα ένα πανό με τη λέξη Δευτέρα, σβησμένη. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσαν την αντίθεσή τους για τα ματς της Bundesliga που γίνονται τη Δευτέρα, δηλαδή μία εργάσιμη ημέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού αρκετοί οπαδοί ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος έχουν αντιδράσει για τα ματς της Δευτέρας, κάτι που ξεκίνησε με απόφαση της DFL (Ένωση των δύο κορυφαίων γερμανικών κατηγοριών) από τη σεζόν 2017-2018. Πάντως το συγκεκριμένο μέτρο πρόκειται να καταργηθεί, όπως έχει ανακοινώσει η Bundesliga, από τη σεζόν 2021-2022 όταν και λήγει το τηλεοπτικό συμβόλαιο του γερμανικού πρωταθλήματος.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ