ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν - Χέρτα 2-2: Γκέλα για τους Βαυαρούς στην πρεμιέρα

Bayern's Thomas Mueller reacts during the German Supercup soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 3, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Thomas Mueller reacts during the German Supercup soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 3, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπάγερν έμεινε στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Χέρτα στο Μόναχο και με το "καλημέρα" στην Bundesliga άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της. (VIDEO)

Μετά την ήττα στο Super Cup από την Ντόρτμουντ, η Μπάγερν Μονάχου γκέλαρε στην πρεμιέρα της στην Bundesliga. Οι Βαυαροί φιλοξένησαν την Χέρτα Βερολίνου και έμειναν στο 2-2 αφήνοντας δύο βαθμούς στην έδρα τους με το "καλημέρα".

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 24'. Ο Κίμιχ βρήκε ωραία τον Γκνάμπρι με την μία σέντραρε και ο Λεβαντόφσκι με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Το γρήγορο γκολ έδωσε αέρα στην Μπάγερν μόνο που η Χέρτα έφτασε στην ισοφάριση με ένα τυχερό γκολ. Στο 36' ο Λουκεμπάκιο έκανε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ιμπίσεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Νόιερ ισοφαρίζοντας σε 1-1! Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι στο 38' ήρθε το 1-2. Ο Ιμπίσιβετις βρήκε τον Γκρούγιτς στην πλάτη της άμυνας των Βαυαρών και εκείνος πέρασε και τον Νόιερ για το 1-2.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η Μπάγερν μπήκε στο δεύτερο με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Βέβαια, για να φτάσει στο γκολ τη ισοφάρισης χρειάστηκε η χρήση του VAR. Ο Γκρούγιτς χαζά τράβηξε τον Λεβαντόφσκι εντός της περιοχής και τον έριξε στο χορτάρι. Ο διαιτητής με τη χρήση της τεχνολογίας είδε την φάση και έδειξε την άσπρη βούλα με τον Πολωνό επιθετικό να κάνει το 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60'.

Στη συνέχεια η Μπάγερν προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε με το 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Δείτε τα highlights του αγώνα

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ