ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν - Φορτούνα: Δύο γκολ μέσα σε 157'' οι πρωταθλητές

Μπάγερν - Φορτούνα: Δύο γκολ μέσα σε 157'' οι πρωταθλητές
CHRISTOF STACHE/POOL VIA AP

Η Μπάγερν δεν έδειξε διάθεση να αφήσει το πόδι από το γκάζι και με δύο γκολ των Λεβαντόβσκι και Ντέιβις μέσα σε δύο λεπτά έφτασε στο ευρύ 5-0 κόντρα στην Φορτούνα λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (VIDEOS).

Η Μπάγερν παρατάχτηκε κόντρα στην Φορτούνα με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη τίτλου κόντρα στην Ντόρτμουντ στο ντέρμπι κορυφής αλλά και το 3 στα 3 από την επανέναρξη της Bundesliga και η ομάδα του Ντίσελντορφ όχι μόνο δεν μπόρεσε να αντισταθεί αλλά έγινε σάκος του μποξ.

Στα πρώτα 45 λεπτά, οι πρωταθλητές Γερμανίας παραβίασαν τρεις φορές την εστία του Κάστενμαγερ, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χτύπησαν δις μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το 4-0 έγινε στο 50' με δράστη τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από ασίστ του Γκνάμπρι, με τον Πολωνό εκτελεστή να κάνει δύο τα τέρματά του στο ματς και 43 συνολικά τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ καριέρας του από τη σεζόν 2016-17.

Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα 157 δευτερόλεπτα από το γκολ του Λεβαντόβσκι ήταν η σειρά του Ντέιβιτς να πληγώσει και άλλο τους φιλοξενούμενους καθώς με σόλο ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 5-0 για τους Βαυαρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ