ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν - Φορτούνα 5-0: Από πεντάρα σε πεντάρα οι Βαυαροί

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski reacts after scoring his 4-0 during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Fortuna Duesseldorf in Munich, Germany, Saturday, May 30, 2020. Because of the coronavirus outbreak all soccer matches of the German Bundesliga take place without spectators. (Christof Stache/Pool via AP)
Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski reacts after scoring his 4-0 during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Fortuna Duesseldorf in Munich, Germany, Saturday, May 30, 2020. Because of the coronavirus outbreak all soccer matches of the German Bundesliga take place without spectators. (Christof Stache/Pool via AP) AP

Η Μπάγερν για δεύτερο εντός έδρας ματς φιλοδώρησε με πέντε τέρματα τον αντίπαλο της, αυτή τη φορά ήταν η Φορτούνα, και συνέχισε να προελαύνει για την κατάκτηση της φετινής Bundesliga. (VIDEO)

Από πεντάρα σε πεντάρα εντός έδρας πηγαίνει η Μπάγερν Μονάχο που για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι έριξε πέντε τέρματα στον αντίπαλο της.

Αυτή τη φορά ήταν η Φορτούνα Ντίσελντορφ που αρκέστηκε στο να παρακολουθεί τις ενέργειες και τις ορέξεις των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων που έκαναν ότι ήθελαν.

Πλέον η Μπάγερν αύξησε στους δέκα βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Ντόρτμουντ που όμως έχει ένα ματς λιγότερο και προελαύνει για την κατάκτηση της φετινής Bundesliga.

Η τετράδα των Κίμιχ, Ντέιβις, Μίλερ και Λεβαντόβσκι ήταν αυτή που ξεχώρισε και πάλι για τους γηπεδούχους με τον Πολωνό στράικερ να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα 29 τέρματα τη φετινή σεζόν.

Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να αυξήσουν και άλλο το δείκτη του σκορ.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 15' μετά από αυτογκόλ του Γιόργκενσεν ύστερα από σουτ του Παβάρ μέσα από την περιοχή. Η Μπάγερν έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 29' μετά από κεφαλιά του Παβάρ ύστερα από κόρνερ του Κίμιχ από τα δεξιά.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μέρος με ένα ακόμη γκολ, το τρίτο, το οποίο ήταν και το καλύτερο της αναμέτρησης. Οι παίκτες της Μπάγερν έκρυψαν τη μπάλα με τον Λεβαντόσβκι να δίνει με τακουνάκι στον Κίμιχ, αυτός γύρισε με τακουνάκι στον Μίλερ, ο οποίος με την μία την έκοψε παράλληλα προς τον επιθετικό από την Πολωνία ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ, στο 50', και πάλι με τον "Λέβα" μετά από γύρισμα του Γκνάμπρι από τα δεξιά. Ένα επίσης όμορφο γκολ με τον έμπειρο στράικερ να νικάει με τακουνάκι στον Κάστενμαϊερ με το 29ο φετινό του τέρμα.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 52' με τον Ντέιβις να κλέβει τη μπάλα, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς αλλά έφτιαξαν και άλλες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ (62' Ντριοθόλα), Ερναντέζ (46' Κιζάνς), Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν (62' Πέρισιτς), Μίλερ (75' Ζίρκζε), Γκνάμπρι (78' Μπατίστα Μάιερ), Λεβαντόβσκι.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Κάστενμαϊερ, Τσίμερμαν (67' Ζίμερ), Γιόργκενσεν, Χόφμαν, Γκίσελμαν, Μπότζεκ, Σκρίμπσκι, Μοράλες (57' Σομπότκα, 73' λ.τρ Πλεντλ), Στόγκερ (57' Μπερίσα), Τόμι (66' Σούτνερ), Καραμάν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ