ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μειώνονται οι ελπίδες του Νόιερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μειώνονται οι ελπίδες του Νόιερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
SVEN HOPPE/DPA VIA AP

Ο Μάνουελ Νόιερ δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά φέτος με την Μπάγερν και θεωρεί ότι θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς λεπτά συμμετοχής.

Η αγωνιστική απραξία γίνεται ο μεγαλύτερος αντίπαλος της συμμετοχής του Μάνουελ Νόιερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο άλλοτε βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας άκουσε τον προπονητή του στην Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, ότι δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη, μειώνοντας έτσι τις ευκαιρίες να πάρει λεπτά συμμετοχής.

"Ο Μάνουελ δεν θα παίξει κόντρα στην Στουτγκάρδη και δεν θα παίξει στον τελικό κυπέλλου", δήλωσε ο τεχνικός των Βαυαρών στο " Kicker", αν και στη συνέχεια με νέα δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας, άφησε τα πάντα ανοιχτά για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

"Δεν είπα κάτι τέτοιο. Το γεγονός είναι ότι ο Μάνουελ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το σαββατιάτικο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Στουτγκάρδη, αλλά η απόφαση είναι ακόμα ανοιχτή για τον τελικό κυπέλλου", δήλωσε ο 73χρονος προπονητής, ανήμερα των γενεθλίων του, στην ιστοσελίδα της Μπάγερν.

Ο Νόιερ τραυματίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν υπέστη κάταγμα για τρίτη φορά στο μετατάρσιο και τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά όχι και στους αγώνες.

"Δεν μπορώ να πω σήμερα ότι συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αισθάνομαι άνετα με τα πράγματα που κάνω μέχρι στιγμής κι είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα έχουν πάει καλά και θα συνεχίσω να προσπαθώ να δουλεύω βήμα βήμα, όμως δεν ξέρω. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πάω σε ένα τέτοιο τουρνουά χωρίς να έχω αγωνιστεί", δήλωσε ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Ο Γιόαχιμ Λεβ αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στα δύο φιλικά προετοιμασίας των "πάντσερ" κόντρα σε Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ στις 2 Ιουνίου και κόντρα σε Σαουδική Αραβία στις 8 Ιουνίου στο Λεβερκούζεν, αν δεν προκύψει κάποια επιδείνωση της κατάστασής του, όπως ένα πρήξιμο που εμφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα.

Αυτές οι συμμετοχές θα αποτελέσουν και το κριτήριο για το αν θα συμμετάσχει στην 23αδα της "νάτσιοναλμανσαφτ" και για το αν θα υπολογίζεται για βασικός στους πρωταθλητές κόσμου.

Photo credits: Sven Hoppe/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ