ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβερκούζεν: Πούλησε Φόλαντ στη Μονακό και παίρνει Σικ

Leipzig's Patrik Schick during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Patrik Schick during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Η Λεβερκούζεν πούλησε τον Κέβιν Φόλαντ στη Μονακό αντί 15.000.000 ευρώ και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Πάτρικ Σικ.

Έντονη είναι η μεταγραφική δραστηριότητα στο Λεβερκούζεν. Οι ασπιρίνες ήλθαν σε συμφωνία με τη Μονακό για την πώληση του Κέβιν Φόλαντ αντί 15.000.000 ευρώ.

Ο 28χρονος Γερμανός επιθετικός θα περάσει μέσα στην εβδομάδα από ιατρικά και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή των Μονεγάσκων, Νίκο Κόβατς. Η γερμανική ομάδα ήδη κινείται για να αναπληρώσει το κενό του.

Βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Πάτρικ Σικ. Το deal σύμφωνα με το Kicker αναμένεται να κλείσει στα 25-30 εκατομμύρια ευρώ. Ο 24χρονος Τσέχος φορ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στη Λειψία.

Οι ταύροι ήθελαν να τον κρατήσουν, ωστόσο οι απαιτήσεις των τζαλορόσι κρίθηκαν υπερβολικές.

Photo credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ