ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβερκούζεν: Νέος προπονητής του Ρέτσου ο Πέτερ Μπος

Dortmund's new head coach Peter Bosz, right, talks with BVB president Reinhard Rauball prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hertha BSC Berlin in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's new head coach Peter Bosz, right, talks with BVB president Reinhard Rauball prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hertha BSC Berlin in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ και της Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος, θα είναι ο νέος προπονητής του Παναγιώτη Ρέτσου στη Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Νέο προπονητή θα έχει στη Μπάγερν Λεβερκούζεν από εδώ και στο εξής ο Παναγιώτης Ρέτσος καθώς ο γερμανικός σύλλογος αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Χέρλιχ με τον Πέτερ Μπος.

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ και της Ντόρτμουντ ανακοινώθηκε από τη Μπάγερν Λεβερκούζεν και θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις στις 4 Ιανουαρίου.

Ο 54χρονος προπονητής ο οποίος με τον Άγιαξ είχε φτάσει στον τελικό του Europa League με αντίπαλο τον Άγιαξ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ