ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβερκούζεν - Μπάγερν: Το προβάδισμα των γηπεδούχων με τον Αλάριο

Lucas Alario of Leverkusen scores his team's first goal past goalkeeper Manuel Neuer of Munich during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, June 6, 2020. (Matthias Hangst, Pool via AP)
Lucas Alario of Leverkusen scores his team's first goal past goalkeeper Manuel Neuer of Munich during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, June 6, 2020. (Matthias Hangst, Pool via AP) AP

Η Λεβερκούζεν πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν με γκολ του Αλάριο στο 10' που μπήκε από τα αριστερά και νίκησε τον Νόιερ. (VIDEO)

Η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ στο ματς με την Μπάγερν με γκολ του Αλάριο στο 10' παίρνοντας έτσι το προβάδισμα στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μονάχου.

Ο Αλάριο έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Νόιερ για να κάνει το 1-0.

Έπρεπε να περιμένει λίγη ώρα όμως μέχρι να πανηγυρίσει καθώς αρχικά ο έποπτης της αναμέτρησης σήκωσε τη σημαία και υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ αλλά το VAR έδειξε πως δεν υπήρχε παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Δείτε το τέρμα της Λεβερκούζεν:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ