ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβερκούζεν - Λειψία: Γκολάρες από Φόρσμπεργκ και Ντεμιρμπάι

Λεβερκούζεν - Λειψία: Γκολάρες από Φόρσμπεργκ και Ντεμιρμπάι
FEDERICO GAMBARINI/DPA VIA AP

Η κόντρα της Λεβερκούζεν με την Λειψία άρχισε ονειρεμένα για το φίλαθλο κοινό, καθώς στο πρώτο 20λεπτο σημειώθηκαν δύο εκπληκτικής ομορφιάς από τους Φόρσμπεργκ και Ντεμιρμπάι (VIDEOS).

Χάρμα ειδέσθαι ήταν το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λειψία (2η αγωνιστική της Bundesliga) για όσους βρέθηκαν στις εξέδρες της Bay Aerna, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ η κάθε μία και να ξεσηκώνουν το κοινό.

Η αρχή έγινε από τους φιλοξενούμενους στο 14', όταν σε αντεπίθεση που εκδήλωσαν ο Πούλσεν τροφοδότησε τον Φόρσμπεργκ και εκείνος απέφυγε με τρομερή κοφτή ντρίμπλα τον προσωπικό του αντίπαλο για να κεραυνοβολήσει με άπιαστο σουτ με το αριστερό εντός περιοχής τον Χραντέτσκι (0-1).

Η αντίδραση πάντως των γηπεδούχως όχι μόνο δεν άργησε αλλά ήταν εντυπωσιακή, με τον Ντεμιρμπάι να βρίσκει χώρο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και να εξαπολύει μία οβίδα με το αριστερό πόδι, για να στείλει τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να περάσει την τελική γραμμή της εστίας των ταύρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ