ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβερκούζεν: Απέκτησε τον Σικ έως το 2025

Leipzig's Patrik Schick during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Patrik Schick during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Πάτρικ Σικ από την Ρόμα, με τους τζαλορόσι να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι Γερμανοί απέκτησαν τον Πάτρικ Σικ από την Ρόμα, με το ποσό της μετακίνησης να ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο 24χρονος επιθετικός από την Τσεχία, αφού πέρασε τα απαιτούμενα ιατρικά, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2025.

Έτσι, γι' ακόμη σεζόν ο Σικ θα αγωνίζεται στην Bundesliga, αφού την αγωνιστική περίοδο 2019/2020 φόρεσε τη φανέλα της Λειψίας ως δανεικός από τους τζαλορόσι. Με τους ταύρους έπαιξε σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με δέκα γκολ και τρεις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Coppa Italia: Πιθανό ραντεβού Ίντερ - Μίλαν στους "8"
Ξέσπασε δημόσια ο Χουλκ για τις κατηγορίες περί απιστίας
Ατλέτικο: Δικός της για τέσσερα χρόνια ο Καράσκο
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ