ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λειψία: Ο Τίμο Βέρνερ θα περιμένει τη Λίβερπουλ όσο χρειαστεί

Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Ο Τίμο Βέρνερ αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ για φέτος, σε περίπτωση όμως που οι κόκκινοι δεν μπορούν να πληρώσουν τη ρήτρα του, εκείνος φέρεται να προτιμά την παραμονή -για ακόμη ένα χρόνο- στη Λειψία, παρά την άμεση μετακίνηση σε άλλο σύλλογο.

Το όνομα του Τίμο Βέρνερ είναι αυτό που θα απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο το φετινό καλοκαίρι τη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του επιθετικού της Λειψίας. Δεν είναι ο μόνος βέβαια, αφού για εκείνον έχει καταγραφεί επίσης ενδιαφέρον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Η ουσία του πράγματος όμως είναι πως ο 24χρονος επιθετικός δεν βλέπει τον εαυτό του σε άλλη ομάδα της Premier League, πλην της Λίβερπουλ. Γι αυτό το "Athletic" αναφέρει πως είναι διατεθειμένος να μείνει για ακόμη ένα χρόνο στην Bundesliga για λογαριασμό της Λειψίας και να δώσει μια μικρή παράταση στη μετακόμισή του στους κόκκινους, εφόσον αυτοί δεν είναι σε θέση -λόγω της έλλειψης ρευστότητας που έφερε ο κορονοϊός- να τον αγοράσουν άμεσα.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, θέλει τόσο πολύ να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ που είναι διατεθειμένος να... παραμερίσει άλλες προτάσεις, όσο μεγάλες κι αν είναι αυτές.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του 24χρονου επιθετικού από τη Λειψία φτάνει στα 60.000.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο ολοκληρώνεται σε τρία χρόνια.

AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ