ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λειψία - Μπάγερν 1-1: Μπλόκαρε τους Βαυαρούς και έμεινε στην κορυφή

Leipzig's Nordi Mukiele, left, and Bayern's Corentin Tolisso, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Bayern Munich in Leipzig, Germany, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Nordi Mukiele, left, and Bayern's Corentin Tolisso, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Bayern Munich in Leipzig, Germany, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Η Λειψία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπάγερν Μονάχου την 4η αγωνιστική και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τους Βαυαρούς (VIDEOS).

Το μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga είχε γκολ, όχι όμως και νικητή, με τις Λειψία και Μπάγερν Μονάχου να δίνουν μία σπουδαία μάχη και να καταφέρνει η κάθε μία να πάρει από έναν βαθμό.

Η νταμπλούχος Γερμανίας ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3', με τον Μίλερ να βγάζει εξαιρετική κάθετη πάσα στον κενό χώρο και τον Λεβαντόβσκι να κάνει την κούρσα, για να βγει απέναντι στον κίπερ των γηπεδούχων και να κάνει το 1-0 με ψύχραιμο δεξί σουτ.

Η αντίδραση της Λειψίας ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Φόρσμπεργκ να κάνει το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (45+3'), με το δεύτερο ημίχρονο να βρίσκει τους Βαυαρούς να πιέζουν αλλά την πρωτοπόρο να αντιστέκεται και να κρατάει το βαθμό της ισοπαλίας.

Σημειώνεται πως η Λειψία μετράει πλέον 3 νίκες και 1 ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ενώ η Μπάγερν από την πλευρά της υποχρεώθηκε στη δεύτερη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα μετά το εντός έδρας 2-2 με την Χέρτα στην πρεμιέρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Βόλφσμπουργκ 1-1 (16' Γκίσελμαν / 29' Βέγκχορστ)

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Κολωνία - Γκλάντμπαχ 0-1 (14' Πλεά)

Ουνιόν Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης 1-2 (14' πεν. Άντερσον / 5' πεν. Κλάασεν, 55' Φούλκρουγκ)

Μάιντς - Χέρτα 2-1 (40' Κουάισον, 88' Ζούστε / 83' Γκρούγκιτς)

Ντόρτμουντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 4-0 (28' Αλκάθερ, 50' 90' Ρόις, 83' Γκερέιρο)

Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 (35' Ρίχτερ, 43' Νιντερλέχνερ / 73' Πασιένσια)

Λειψία - Μπάγερν 1-1 (45+3' πεν. Φόρσμπεργκ / 3' Λεβαντόβσκι)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ (16:30)

Πάντερμπορν - Σάλκε (19:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Photo Credits: AP Photo/Jens Meyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Bundesliga: Τεσσάρα της Ντόρτμουντ στη Λεβερκούζεν
Βundesliga: Έχασε ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή η Βόλφσμπουργκ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ