ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λειψία: Με την πλάτη στον τοίχο για Ουπαμεκανό

Leipzig's Dayot Upamecano during the Champions League group G soccer match between RB Leipzig and Zenit St. Petersburg in Leipzig, Germany, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Dayot Upamecano during the Champions League group G soccer match between RB Leipzig and Zenit St. Petersburg in Leipzig, Germany, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Η είδηση πως ο Νταγιό Ουπαμεκανό τα έχει ήδη βρει με την Μπάγερν Μονάχου φέρνει σε δύσκολη θέση τη Λειψία, η οποία φοβάται πως θα υποχρεωθεί να τον δώσει για ποσό μικρότερο της ρήτρας των 60.000.000 ευρώ.

Από την Τρίτη 28 Απριλίου κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη -μέσω του δημοσιεύματος της BILD- η είδηση πως ο Νταγιό Ουπαμεκανό τα βρήκε σε όλα με την Μπάγερν Μονάχου. Γεγονός που υποχρέωσε τους υπόλοιπους μνηστήρες (μεταξύ των οποίων κι η Ρεάλ Μαδρίτης) να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Ταυτόχρονα όμως έφερε σε δύσκολη θέση τη Λειψία, η οποία βλέπει ορατό το ενδεχόμενο να τον χάσει για ποσό μικρότερο της ρήτρας των 60.000.000 ευρώ.

Στη Γερμανία αναφέρουν μάλιστα πως στον γερμανικό σύλλογο υπάρχει ο φόβος ότι η Μπάγερν Μονάχου θα χρησιμοποιήσει τον 21χρονο αμυντικό προκειμένου να πέσει η τιμή πώλησής του, μέσω πιέσεων που θα ασκήσει. Κι αν πρόσφατα ο CEO της Λειψίας έλεγε πως " δεν θα πουλήσουμε κάποιον παίκτη σε τιμή χαμηλότερη από αυτή που εμείς έχουμε ορίσει, αν δεν υποχρεωθούμε" φαίνεται πως στην προκειμένη περίπτωση μπορεί τελικά να... προκύψει μία τέτοιου είδους υποχρέωση.

AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ