ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κορονοϊός: Χωρίς κόσμο το ντέρμπι Ντόρτμουντ - Σάλκε

Interior view of the empty stadium of the German first division soccer club Borussia Dortmund  in Dortmund, Germany, Monday, Oct. 24, 2005. The stadium has a total seating capacity of 60,285 and is hosting six matches - including one semifinal - of the Soccer World Cup 2006 in Germany. (AP Photo/Michael Sohn)
Interior view of the empty stadium of the German first division soccer club Borussia Dortmund in Dortmund, Germany, Monday, Oct. 24, 2005. The stadium has a total seating capacity of 60,285 and is hosting six matches - including one semifinal - of the Soccer World Cup 2006 in Germany. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Καρλ Γιόσεφ Λάουμαν ανακοίνωσε πως το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Σάλκε για την Bundesliga θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού.

Δίχως την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το επικείμενο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Σάλκε για την 26η αγωνιστική της Bundesliga. Ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Καρλ Γιόσεφ Λάουμαν ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (08/03) πως η γερμανική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών η σπουδαία αναμέτρηση λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, οι αρχές γνωστοποίησαν πως ακυρώνεται κάθε αθλητική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή, η οποία υπερβαίνει τους 1000 φιλάθλους. Ωστόσο, εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν τις επόμενες ημέρες και στη διεξαγωγή των αγώνων Γκλάντμπαχ - Κολωνία την Τετάρτη (11/03), Φορτούνα Ντίσελντορφ - Πάντερμπορν την Παρασκευή, αλλά και τον αγώνα μεταξύ της Κολωνίας και της Μάιντς το Σάββατο.

Το πιθανότερο είναι πως κι αυτά τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, όπως και οι αναμετρήσεις Μπίλεφελντ - Όσναμπρικ και Μπόχουμ -Χάιντενχαϊμ για τη Zweiteliga. Θυμίζουμε πως το προσεχές ματς μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ντόρτμουντ για τη φάση των 16 του Champions League θα γίνει χωρίς κόσμο επειδή υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα και στη Γαλλία.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ