ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κορονοϊός: Δύο θετικά κρούσματα στη Δυναμό Δρέσδης, σε καραντίνα η ομάδα

Κορονοϊός: Δύο θετικά κρούσματα στη Δυναμό Δρέσδης, σε καραντίνα η ομάδα

Η Δυναμό Δρέσδης ανακοίνωσε πως δύο μέλη βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα όλη η ομάδα να τεθεί σε 14ημερη καραντίνα, το οποίο σημαίνει πως ο αγώνας με το Ανόβερο πάει προς αναβολή.

"Συναγερμός" στη Δυναμό Δρέσδης, καθώς δύο μέλη της ομάδας, τα οποία δεν έχει γνωστό αν είναι ποδοσφαιριστές ή κάποιος από το τεχνικό επιτελείο, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Αποτέλεσμα, ολόκληρη η ομάδα να μπει σε 14ημερη καραντίνα, το οποίο σημαίνει πως ο αγώνας με το Ανόβερο πάει προς αναβολή.

"Είμαστε σε επαφή με την αρμόδια αρχή Υγείας και τη Γερμανική Ομοσπονδία για να συντονίσουμε όλα τα περαιτέρω βήματα. Το γεγονός είναι ότι εμείς δεν μπορούμε ούτε να προπονηθούμε ούτε να συμμετάσχουμε στα παιχνίδια τις επόμενες 14 ημέρες", αναφέρει η ανακοίνωση της Δυναμό.

Θυμίζουμε πως το γερμανικό πρωτάθλημα έχει πάρει το "πράσινο φως" για να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου, αλλά ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στον προγραμματισμό, αφού θεωρείται βέβαιο πως το παιχνίδι Ανόβερο - Δυναμό Δρέσδης θα μετατεθεί για αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δυναμό είχε πριν από λίγες ημέρες ένα ακόμα θετικό δείγμα, στην πρώτη σειρά των εξετάσεων, ενώ στη δεύτερη καταγραφή ήταν όλα αρνητικά. Η τρίτη, ωστόσο, αποδείχθηκε και... φαρμακερή.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ