ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κορονοϊός: Άλλα δυο κρούσματα στη Δυναμό Δρέσδης

Κορονοϊός: Άλλα δυο κρούσματα στη Δυναμό Δρέσδης

Άλλα δυο κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύτηκαν στη Δυναμό Δρέσδης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της γερμανικής ομάδας. Δεν παρατείνεται η συνολική καραντίνα.

Καθώς Δυναμό Δρέσδης προσεγγίζει χρονικά το τέλος της 14μερης καραντίνας - καθώς στις 9 Μαΐου ανιχνεύτηκαν τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό - η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/5) άλλα δυο κρούσματα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας και για ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου με τα ονόματα ασφαλώς να μην έχουν γίνει γνωστά. Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ δεν θα επεκταθεί χρονικά η συνολική καραντίνα στη Δυναμό, απλά θα τεθούν σε απομόνωση οι δυο που προβλήθηκαν από τον ιό.

Το δεύτερο τεστ των τριών παικτών που διαγνώστηκαν θετικοί στις 9 Μαΐου βγήκε αρνητικό. Αυτό σημαίνει ότι από το Σάββατο θα μπορούν να ενταχθούν εκ νέου στις ομαδικές προπονήσεις.

Έχουν αναβληθεί ήδη τρεις αναμετρήσεις από την επιστροφή δράσης στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Δρέσδης ουσιαστικά θα ριχτεί στη μάχη στις 31 Μαΐου και το εντός έδρας ματς με τη Στουτγκάρδη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ