ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κόλλησε ξανά η Νυρεμβέργη του Μαυροπάνου

Κόλλησε ξανά η Νυρεμβέργη του Μαυροπάνου

Για τέταρτο διαδοχικό ματς η Νυρεμβέργη έμεινε ισόπαλη. Έφυγε με το βαθμό (1-1) από το Μπίλεφελντ με τον Ντίνο Μαυροπάνο να παίζει όλο το 90λεπτο. (VIDEO)

Με το βαθμό έφυγε από το Μπίλεφελντ η Νυρεμβέργη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Αρμίνια για την 30ή αγωνιστική της 2ης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Σε όλο το ματς αγωνίστηκε με τους φιλοξενούμενους ο Έλληνας κεντρικός, Ντίνος Μαυροπάνος. Η Μπίλεφελντ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Φάμπιαν Κλος ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ζόναταν Κλάους, ο οποίος ταλαιπώρησε τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Η Νυρεμβέργη απάντησε με τον Πάτρικ Έρας στο 43ο λεπτό, ο οποίος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Φίλιπ Χάιζε νίκησε Στέφαν Ορτέγκα Μορένο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία για τη Νυρεμβέργη, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη μετά από την επιστροφή στη δράση.

Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίζει να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για ν' αποφύγει τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Δείτε τα video με τα γκολ:



TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ