ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κινείται για Πάκο Αλκάθερ η Ντόρτμουντ

Barcelona's Paco Alcacer takes the ball after his side's second goal during the Champions League Group D soccer match between FC Barcelona and Sporting CP at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Paco Alcacer takes the ball after his side's second goal during the Champions League Group D soccer match between FC Barcelona and Sporting CP at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των "Mundo Deportivo" και "Equipe", η Ντόρτμουντ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ από την Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό επιθετικό να αποτελεί πρώτη επιλογή του Λουσιάν Φαβρ.

Η Ντόρτμουντ αναζητά μία δυνατή περίπτωση για την επιθετική γραμμή, ύστερα από την αποχώρηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τον περασμένο Ιανουάριο και τη μη παραμονή του Μιτσί Μπατσουαγί στο "Signal Iduna Park" μετά τον εξάμηνο δανεισμό του από την Τσέλσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Equipe", το οποίο επιβεβαιώνει και η " Mundo Deportivo", οι Βεστφαλοί κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ από την Μπαρτσελόνα, καταθέτοντας μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση, δίχως, ωστόσο, να έχουν γίνει -μέχρι στιγμής- γνωστά τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Ισπανός επιθετικός αποτελεί πρώτη επιλογή του νέου τεχνικού της Ντόρτμουντ, Λουσιάν Φαβρ, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό παίκτης για τη γραμμή κρούσης.

Από την πλευρά τους, οι "μπλαουγκράνα" δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον πουλήσουν, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Άλλωστε, είναι φανερό πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον έχει στις βασικές επιλογές του, αφού τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Αλαβές.

Ο Αλκάθερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την Μπαρτσελόνα, η οποία κατέβαλε 30.000.000 ευρώ στη Βαλένια για χάρη του. Παρ' όλα αυτά, δεν κατάφερε να δικαιώσει ποτέ τις προσδοκίες, μετρώντας 15 γκολ και 8 ασίστ σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ