ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ήττα σοκ της Ντόρτμουντ 2-1 από την Άουγκσμπουργκ

Dortmund's Jadon Sancho, right, and Leverkusen's Julian Brandt challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund/AP Photo/Martin Meissner DORTMUND/AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ γνώρισε ήττα σοκ, 2-1, από την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και έδωσε την ευκαιρία στη Μπάγερν να τη ρίξει από την κορυφή.

Τα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ντόρτμουντ συνεχίστηκαν με τους "βεστφαλούς" να γνωρίζουν ήττα σοκ με 2-1 εκτός έδρας το βράδυ της Παρασκευής από την Άουγκσμπουργκ και να δίνουν τη δυνατότητα στη Μπάγερν Μονάχου να τη ρίξει από την κορυφή αν επικρατήσει το Σάββατο επί της Γκλάντμπαχ.

Η ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα αλλά έγινε αλλαγή στο 17' λόγω τραυματισμού πήρε μια σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για παραμονή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντονγκ Γουόν Γι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24' με τον Κορεάτη επιθετικό ο οποίος μετά από σέντρα από τα δεξιά σούταρε με το αριστερό ενώ το 2-0 έγινε στο 67' και πάλι από τον Γουόν Γι. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, μπήκε στην περιοχή, και με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Ντόρτμουντ που προέρχεται από μια σειρά με αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα σε Γερμανία και Ευρώπη κατάφερε απλά να μειώσει στο 81' με τον Πάκο Αλκάθερ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Οι "κιτρινόμαυροι" εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς αλλά πλέον η Μπάγερν είναι τρεις πόντους πίσω της με ένα παιχνίδι λιγότερο.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ