ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Χέρτα ανακοίνωσε τον Μπογιάτα

Belgium's Dedryck Boyata reacts after his team won the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Belgium's Dedryck Boyata reacts after his team won the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Η Χέρτα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου κεντρικού αμυντικού, Ντέντρικ Μπογιάτα, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε πριν από ένα μήνα κι ο Ολυμπιακός.

Η γερμανική έκδοση του Sky Sport αποκάλυψε στις 6 Απριλίου ότι ο 28χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός, Ντέντρικ Μπογιάτα υπέγραψε στη Χέρτα.

Την Κυριακή (19/5) η ομάδα του Βερολίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη, οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ (απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ομάδα της Γλασκώβης). Μάλιστα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου το όνομα του Βέλγου συνθέθηκε μεταγραφικά και με τον Ολυμπιακό, χωρίς η περίπτωσή του να προχωρήσει.

Ο Μπογιάτα προορίζεται την αντικατάσταση του Φάμπιαν Λουστενμπέργκερ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελβετία για λογαριασμό της Γιούνγκ Μπόις. Έχασε το τελευταίο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού, αλλά θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Στο παρελθόν ο ύψους 1.88 στόπερ έχει περάσει από Μάντσεστερ Σίτι, Μπόλτον και Τβέντε.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ