ΓΕΡΜΑΝΙΑ

H Ντόρτμουντ απαγόρευσε τις αγκαλιές μεταξύ των παικτών!

Dortmund's Marco Reus, Manuel Akanji, Axel Witsel and Julian Weigl, from left, leave the pitch after the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Marco Reus, Manuel Akanji, Axel Witsel and Julian Weigl, from left, leave the pitch after the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ εχει πληγεί από απουσίες βασικών παικτών το τελευταίο διάστημα και προκειμένου να σταματήσει αυτό το φαινόμενο πήρε την απόφαση να απαγορεύσει τους... εναγκαλισμούς.

Η Ντόρτμουντ έβαλε αρκετά ψηλά τον πήχη στην αρχή της σεζόν, ξεκαθαρίζοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως είναι έτοιμη να σπάσει την κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου μετά από επτά σερί πρωταθλήματα των Βαυαρών, όμως το ξεκίνημά της δεν είναι αυτό που περίμενε.

Στο πρωτάθλημα είναι αυτή τη στιγμή στο -3 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ και στο Champions League γνώρισε ήττα την περασμένη εβδομάδα από την Ίντερ, ενώ μετράει μόλις δύο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Σαν να μην έφταναν μάλιστα τα άσχημα αποτελέσματα στο χορτάρι, οι Βεστφαλοί έχουν να τα βγάλουν πέρα και με έναν ιό που έχει εξαπλωθεί στα αποδυτήριά τους και έχει ρίξει νοκ-άουτ βασικούς παίκτες τους.

Ο Μάριο Γκέτσε έχασε λόγω ίωσης το ματς με την Γκλάντμπαχ, ο Ρόις αυτό με την Ίντερ και ο Μπούρκι το ντέρμπι με την Σάλκε το περασμένο Σάββατο, με τον Λουσιέν Φαβρ να βλέπει τον έναν μετά τον άλλο τους παίκτες να αρρωσταίνουν και να αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", οι κιτρινόμαυροι βρήκαν μία ρηξικέλευθη λύση για να σταματήσουν αυτά τα προβλήματα, με τον Φαβρ να απαγορεύει ρητά στους παίκτες του να χαιρετιούνται ενώνοντας τις παλάμες τους αλλά και να αγκαλιάζονται.

Ίος είναι, θα περάσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ