ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Λεβερκούζεν απέλυσε τον Σμιτ

Η Λεβερκούζεν απέλυσε τον Σμιτ

Η Λεβερκούζεν ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόγκερ Σμιτ, με τον Γερμανό τεχνικό να "πληρώνει το μάρμαρο" για τη συντριβή με 6-2 απ' την Ντόρτμουντ.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Λεβερκούζεν αποτελεί ο Ρόγκερ Σμιτ, μία ημέρα μετά τη συντριβή με 6-2 απ' την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο "Signal Iduna Park".

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο του συλλόγου απ' το 2014, μετρώντας 62 νίκες, 27 ισοπαλίες και 36 ήττες.

Με τον 49χρονο προπονητή στο τιμόνι, η Λεβερκούζεν επανήλθε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Όμως, η φετινή σεζόν δεν κύλησε ιδανικά, αφού η ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση της Bundesliga με 30 βαθμούς, ύστερα από 23 αγωνιστικές.

Παράλληλα, έχει γνωρίσει την ήττα με 4-2 απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης στην "BayArena" στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League, το οποίο σημαίνει πως είναι με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ έχει αποκλειστεί κι απ' το DFB Pokal στο δεύτερο γύρο του θεσμού απ' την άσημη Σπορτφρόιντε Λότε.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ