ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Άιντραχτ κατά της ακροδεξιάς

Η Άιντραχτ κατά της ακροδεξιάς

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τοποθετείται σαφώς ενάντια στο ξενοφοβικό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (AFD). Τι είπε ο πρόεδρός της, Πέτερ Φίσερ

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τοποθετείται σαφώς ενάντια στο ξενοφοβικό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία". Μάλιστα, ο πρόεδρός της, Πέτερ Φίσερ, ζήτησε από τους συλλόγους της χώρας να τοποθετηθούν ξεκάθαρα κατά της AFD.

"Ελπίζω οι αθλητικοί σύλλογοι να πουν: "Ναι, καταλαβαίνουμε. Ναι, η AfD δεν ταιριάζει με τις αξίες μας", δήλωσε στην εφημερίδα "Die Welt" της Κυριακής, όμως ως τώρα είναι απογοητευμένος που οι περισσότερες ομάδες δεν ακολουθούν την πορεία της Αϊντραχτ:

"Θα ήμουν ευτυχής, εάν περισσότεροι σύλλογοι είχαν τα κότσια να πουν: Αυτές είναι οι αξίες μας, ό,τι πρεσβεύουμε και ό,τι απορρίπτουμε".

"Υπάρχουν επενδυτές, πολυεθνικές εταιρείες και χορηγοί που λένε: Το 13% των ψηφοφόρων (της AFD) αγοράζουν αυτοκίνητα από την Wolkswagen, το 13% των ψηφοφόρων πίνουν Red Bull, το 13% παίρνει ασπιρίνη. Αυτά είναι συμφέροντα που εμποδίζουν μια σαφή πολιτική στάση", είπε ακόμα ο ισχυρός άνδρας της Άιντραχτ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν τα τεράστια ελληνικά τραγούδια σου έλεγαν την αλήθεια

Λονδίνο, Άμστερνταμ, με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις.

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24