ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Δυσκολεύει η άνοδος για το Αμβούργο

Γερμανία: Δυσκολεύει η άνοδος για το Αμβούργο

Το Αμβούργο ηττήθηκε 2-1 από την Χάιντενχαϊμ και έπεσε στην 4η θέση της 2.Bundesliga και πλέον η υπόθεση της ανόδου δεν βρίσκεται στα χέρια του. Από την άλλη, η Στουτγάρδη είναι κοντά στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.

Το Αμβούργο χρειαζόταν την νίκη απέναντι στην Χάϊντενχαϊμ, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες για άνοδο στην Bundesliga, ακόμη και χωρίς μπαράζ, στα δικά της χέρια. Ωστόσο, η ιστορική ομάδα πλέον ζει τον ενδεχόμενο εφιάλτη να μην καταφέρει να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία.

Οι Δεινόσαυροι προηγήθηκαν με τον Πόγιανπαλο στο 46ο λεπτό και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι και το 80'. Ωστόσο ο Μπέϊερ σκόραρε στα δίχτυα της δικής του ομάδας για το 1-1, ενώ στο 90+5' ο Κέρσμπαουμερ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Με αυτόν τον τρόπο, η Χάιντενχαϊμ σκαρφάλωσε στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, αφήνοντας πίσω του το Αμβούργο στον 1 πόντο διαφορά με μία αγωνιστική να απομένει.

Από την άλλη, η Στουτγάρδη είναι με το ενάμιση πόδι στην Bundesliga. Η ομάδα του Ματαράζο επικράτησε 6-0 της Νυρεμβέργης και βρέθηκε στο +3 από την Χάιντενχαϊμ. Η Στουτγάρδη μπορεί να βρεθεί μόνο θεωρητικά στην 3η θέση, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετράει η διαφορά των γκολ, με την ομάδα του Χάιντεχαϊμ να είναι πιο αδύνατη κατά 11 γκολ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ