ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Φορτούνα - Χέρτα 3-3: Ματσάρα με έξι γκολ και άχαστα τετ α τετ του Πιάτεκ

Berlin's Krzysztof Piatek, center, celebrates scoring against Duesseldorf with teammates Maximilian Mittelst'dt, left, and Matheus Cunha during the Bundesliga soccer match in the Merkur Spiel-Arena, Duesseldorf, Germany, Friday Feb. 28, 2020. (Bernd Thissen/dpa via AP)
Berlin's Krzysztof Piatek, center, celebrates scoring against Duesseldorf with teammates Maximilian Mittelst'dt, left, and Matheus Cunha during the Bundesliga soccer match in the Merkur Spiel-Arena, Duesseldorf, Germany, Friday Feb. 28, 2020. (Bernd Thissen/dpa via AP) AP

Η Χέρτα βρέθηκε να χάνει με 3-0 από την Φορτούνα εκτός έδρας με τον Πιάτεκ να χάνει τα άχαστα αλλά στο δεύτερο μέρος πέτυχε τρία γκολ, ισοφάρισε σε 3-3, και έφυγε από το Ντίσελντορφ με τον βαθμό της ισοπαλίας. (VIDEO)

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στη Γερμανία ανάμεσα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και την Χέρτα με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από τρία γκολ και τον Πιάτεκ να είναι πρωταγωνιστής για την ομάδα του τόσο για τα απίστευτα χαμένα τετ α τετ στο πρώτο μέρος αλλά και για το τελικό 3-3 με το οποίο άνοιξε λογαριασμό στη Γερμανία.

Στο πρώτο μέρος η Φορτούνα σκόραρε και ο Πιάτεκ τα έχανε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Κάραμαν ενώ στο 9' ο Τόμι με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ένα ακόμη γκολ του Κάραμαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχαν προηγηθεί δύο ανεπανάληπτες χαμένες ευκαιρίες από τον φορ της Χέρτα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεση τους μειώνοντας αρχικά σε 3-1 μετά από αυτογκόλ του Τόμι με το... χέρι ενώ το 3-2 έγινε στο 68' από τον Γκούντσα.

Στο 75' ο Πιάτεκ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ