ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Φορτούνα - Μπάγερν 1-4: Γατζωμένοι στην κορυφή οι Βαυαροί

Bayern's Thomas Mueller, David Alaba and Kingsley Coman, from left, celebrate their opening goal during the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Sunday April 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Thomas Mueller, David Alaba and Kingsley Coman, from left, celebrate their opening goal during the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Sunday April 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ένα μόνο 24ωρο έμεινε εκτός κορυφής η Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Κόβατς να περνάει με το άνετο 4-1 από το Ντίσελντορφ κόντρα στην Φορτούνα και να αφήνει 2η την Ντόρτμουντ (VIDEOS).

Μπάγερν χωρίς φρένα! Μία εβδομάδα μετά το σαρωτικό 5-0 επί της Ντόρτμουντ στο Μόναχο που της επέτρεψε να πατήσει κορυφή μετά από αρκετό καιρό, η Μπάγερν φρόντισε να διατηρηθεί σε αυτήν αφού επιβλήθηκε 4-1 στο Ντίσελντορφ απέναντι στην τοπική Φορτούνα.

Οι Βαυαροί πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας αβαντάζ δύο τερμάτων που είχαν την υπογραφή του Κίνγκλεϊ Κομάν (έφτασε τα 5 στις έξι τελευταίες εμφανίσεις του, με τον αριθμό αυτό να συνιστά την καλύτερη παραγωγική του επίδοση σε μία σεζόν στην Bundesliga) ενώ στο 55' ήταν ο Νάμπρι εκείνος που "κλείδωσε" το τρίποντο στο 55ο λεπτό.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 89' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκεμπάκιο, με τον Λέο Γκορέτσκα να υπογράφει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 4-1 που έφερε ξανά στην κορυφή τους Βαυαρούς.

Μοναδική άτυχη στιγμή για την Μπάγερν στο ματς ήταν αυτή του 53', με τον Μάνουελ Νόιερ να αποχωρεί λόγω τραυματισμού και τη θέση του παίρνει ο Ούλριχ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 12 Απριλίου

Νυρεμβέργη - Σάλκε 1-1 (82' Κούμπο / 84' Νάστασιτς)

Σάββατο 13 Απριλίου

Αννόβερο - Γκλάντμπαχ 0-1 (53' Ραφαέλ)

Λειψία - Βόλφσμπουργκ 2-0 (16' Καμπλ, 28' Βέρνερ)

Στουτγκάρδη - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1 (64' πεν. Χάβερτζ)

Βέρντερ Βρέμης - Φράιμπουργκ 2-1 (76' Κλάασεν, 84' Σελασιέ / 90' Γουάλσμιντ)

Ντόρτμουντ - Μάιντς 2-1 (17' 24' Σάντσο / 83' Κουάισον)

Κυριακή 14 Απριλίου

Χόφενχαϊμ - Χέρτα 2-0 (29' Αμιρί, 76' Νέλσον)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπάγερν 1-4 (89' πεν. Λουκεμπάκιο / 15' 41' Κομάν, 55' Γκνάμπρι, 90+2' Γκορέτσκα)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ 1-3 (14' Πασιένσια / 31' 45' Ρίχτερ, 84' Γκρέγκοριτς)

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ