ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επίσημο: Στις 15 Μαΐου η επιστροφή της Μπουντεσλίγκα

Bayern's Kingsley Coman, right, duels for the ball with Dortmund's Achraf Hakimi during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund, in Munich, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Kingsley Coman, right, duels for the ball with Dortmund's Achraf Hakimi during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund, in Munich, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία στη Γερμανία κάνουν την επανεμφάνισή τους στις 15 Μαΐου. Η απόφαση είναι οριστική και για την οποία ενημερώθηκαν νωρίτερα μέσα στη μέρα οι 36 ομάδες.

Την Τετάρτη (6/5) έγινε γνωστό ότι η γερμανική κυβέρνηση άναψε το "πράσινο φως" για την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Αργότερα εντός της ημέρας επισημοποιήθηκε η ημερομηνία επιστροφής στη δράση. Αυτό θα γίνει την Παρασκευή (15/5).

Οι 36 ομάδες σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία ενημερώθηκαν για την απόφαση της λίγκας. Εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει λοιπόν η 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Μετά από 25 αγωνιστικές η Μπάγερν είναι πρώτη με 55 βαθμούς, ενώ δεύτερη είναι η Ντόρτμουντ με 51. Τρίτη η Λειψία με 50 και τέταρτη η Γκλάντμπαχ με 49. Ουραγός είναι η Πάντερμπορν με 16 και προτελευταία η Βέρντερ με 18.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουν γίνει κι εκεί 25 αγωνιστικές. Πρώτη είναι η Μπίλεφελντ με 51 βαθμούς, δεύτερη η Στουτγκάρδη με 45 και τρίτο το Αμβούργο με 44.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπουντεσλίγκα: "Πράσινο φως" για επανέναρξη
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ