ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επίσημο: Στη Βέρντερ Βρέμης μέχρι το 2020 ο Σαχίν

Επίσημο: Στη Βέρντερ Βρέμης μέχρι το 2020 ο Σαχίν

Στη Βέρντερ Βρέμης θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νούρι Σαχίν, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα.

Στη Βέρντερ Βρέμης θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νούρι Σαχίν. Αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στη Βρέμη μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο 29χρονος μετράει 223 εμφανίσεις και 24 τέρματα με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Φέγενοορντ. Αν μη τι άλλο, μια πολύ καλή προσθήκη για τη Βέρντερ.

"Πάντα λέγαμε ότι, αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση θα την εξετάσουμε. Αυτή ήταν μια τέτοια περίπτωση. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πείσουμε έναν παίκτη τέτοιας ποιότητας να έρθει στη Βέρντερ", ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν.

"Οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους και τον προπονητή πήγαν πολύ καλά. Η Βέρντερ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπου έχεις την αίσθηση ότι κάτι μεγάλο θα γίνει εδώ. Ανυπομονώ να γίνω μέλος αυτού του συλλόγου", δήλωσε ο Σαχίν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ