ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επικά σχόλια Ολυμπιακών για Φινμπόγκασον!

Επικά σχόλια Ολυμπιακών για Φινμπόγκασον!

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ και στη σελίδα του στο Facebook έγινε... επίθεση αγάπης στον πρώην επιθετικό από Ολυμπιακούς που τον αναπολούν. Επικά σχόλια για τον Ισλανδό.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον συνεχίζει την καριέρα του στην Γερμανία με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ, καθώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που και ο ίδιος θα περίμενε στον Ολυμπιακό. Μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την φανέλα της γερμανικής ομάδας, έστω και αν δεν συνδυάστηκε με νίκη (2-2 με την Γκλάντμπαχ).

Παρ' όλα αυτά, δεν είναι λίγοι οι φίλοι των Πειραιωτών που θεωρούν ότι ο Ισλανδός στράικερ αδικήθηκε στο Λιμάνι, ότι έπρεπε να παίξει περισσότερο και ότι μπορούσε να δείξει όσα μπορούσε να κάνει στο χορτάρι. Έτσι, λοιπόν, έκαναν... επίθεση αγάπης στη σελίδα του στο Facebook, όπου ο ίδιος ενημέρωσε για το γκολ που πέτυχε στην Μπουντεσλίγκα.

Τα σχόλια των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων ήταν επικά, ειδικά τώρα που ο Ιντέγε Μπράουν δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές του στο Λιμάνι, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται αυτή την περίοδο ο πλέον δημοφιλής παίκτης του Ολυμπιακού. Κάτι το κόστος αγοράς του, κάτι τα μόλις επτά γκολ του στη Super League και το γεγονός ότι δεν έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, κάνουν τους φίλους του Ολυμπιακού να "ψηφίζουν" δαγκωτό Ιντέγε.

"Άλφρεντ, άξιζες μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και ευχαριστούμε που σκόραρες με την Άρσεναλ. Η καλύτερη ανάμνηση", έγραψε ένας και ακολούθησε άλλο σχόλιο: "Μπράβο Άλφρεντ. Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού έχει να σκοράρει δυο μήνες. Μας λείπεις...".

"Συγχαρητήρια Φίνμπο. Καλή επιτυχία στο επόμενο παιχνίδι σου. Σε θέλουμε πίσω στον Ολυμπιακό ΤΩΡΑ", ανέφερε άλλο σχόλιο κάτω από το ποστάρισμα και άλλος φίλαθλος έγραψε: "Σε διώξαμε για να παίζει το κριάρι ο Ιντέγιε που κάνει κοντρόλ με την τρίτη προσπάθεια..έλεος".

"Ορίστε, βάζει γκολ το παιδί και μας κράτησε τον Ιντέγιε να βαράει στα δοκάρια ή πάνω στον τερματοφύλακα", ήταν άλλο σχόλιο και έτερος φίλαθλος του Ολυμπιακού έγραψε: "Μπραβο παιχταρα! Αδικήθηκες στον Ολυμπιακό!!Συνέχισε να σκοράρεις".

"Τρία παστέλια τα 'ριχνες στην Άντερλεχτ, αλλά είχες λυσσάξει να πας να παίζεις", ανέφερε άλλος προς τον Φινμπόγκασον και άλλος του έγραψε: "Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα Φίνμπο". Εν ολίγοις, βλέπουμε ότι υπάρχει... κύμα συμπαράστασης στον Ισλανδό, ο οποίος εξακολουθεί να έχει φωτογραφία profile του Ολυμπιακού, ενώ η cover photo του είναι από το γκολ του στο Λονδίνο με την Άρσεναλ!

Επικά σχόλια Ολυμπιακών για Φινμπόγκασον!

Δείτε το ποστάρισμα και τα σχόλια:

Although we couldn't get the 3 points, very happy with my first goal for the club. Hopefully many more will follow! FCAugsburg

Posted by Alfred Finnbogason on Sunday, February 28, 2016
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ