ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Έκλεισε" Τοπράκ η Ντόρτμουντ

"Έκλεισε" Τοπράκ η Ντόρτμουντ

Με ανακοίνωσή της, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε γνωστό ότι ο νυν κεντρικός αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Εμέρ Τοπράκ, θα ανήκει στο ρόστερ της από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της η Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει ληφθεί απόφαση για εξαγορά των δικαιωμάτων του Εμέρ Τοπράκ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι "κιτρινόμαυροι" αναφέρουν πως ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός θα ενταχθεί στην ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν 2017/18, καθότι θα καλυφθεί η ρήτρα των 12.000.000 ευρώ που έχει τοποθετηθεί στο τρέχον συμβόλαιό του με τις "ασπιρίνες".

Η σύμβαση που θα υπογράψει με τους Βεστφαλούς θα έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2021. “Ο Εμέρ Τοπράκ είναι ένας δυνατός αμυντικός, με διεθνή εμπειρία και σπουδαίες ηγετικές ικανότητες”, τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορκ.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι ως ένδειξη σεβασμού προς την τωρινή ομάδα του Τούρκου, οι Βεστφαλοί δεν πρόκειται να κάνουν οποιαδήποτε περαιτέρω δήλωση επί του θέματος.

Πάντως, αποτελεί κοινή παραδοχή πως η θέση στην οποία αγωνίζεται ο 27χρονος αποτελεί μία εκ των "πληγών" της ομάδας του Τόμας Τούχελ, καθότι ο νεοφερμένος Μαρκ Μπάρτρα δεν έχει "πείσει".

Ο Τοπράκ έχει πραγματοποιήσει 181 εμφανίσεις και έχει πετύχει 5 γκολ στην Bundesliga. Με το εθνόσημο μετρά 25 συμμετοχές.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ