ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έγραψε ιστορία με γκολ στο 96' ο Πισάρο!

Bremen's Claudio Pizarro, center, is surrounded by Bayern's Arturo Vidal, Juan Bernat and David Alaba during the German Bundesliga soccer match between Werder Bremen and FC Bayern Munich in Bremen, Germany, Saturday, Oct. 17, 2015. Bayern won 1-0.(AP Photo/Joerg Sarbach)
Bremen's Claudio Pizarro, center, is surrounded by Bayern's Arturo Vidal, Juan Bernat and David Alaba during the German Bundesliga soccer match between Werder Bremen and FC Bayern Munich in Bremen, Germany, Saturday, Oct. 17, 2015. Bayern won 1-0.(AP Photo/Joerg Sarbach) AP PHOTO/JOERG SARBACH

O Κλαούντιο Πισάρο σκόραρε για λογαριασμό της Βέρντερ στην τελευταία φάση του αγώνα κόντρα στην Χέρτα και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga. Δείτε VIDEOS.

Πισάρο ο λυτρωτής! Ο βετεράνος επιθετικός μπήκε στον αγωνιστικο χώρο στο 61' με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Χέρτα και στο έκτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Βέρντερ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Βερολινέζων με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με το γκολ αυτό ο Πισάρο έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στη βίβλο του γερμανικού ποδοσφαίρου για δύο διαφορετικούς λόγους.

Αφενός έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga πετυχαίνοντας γκολ σε ηλικία 40 ετών και 136 ημερών (έσπασε το ρεκόρ του Μίρκο Βοτάβα που είχε σκοράρει με την Βέρντερ σε ηλικία 40 ετών και 121 ημερών) και αφετέρου έγινε ο πρώτος που σκοράρει στο γερμανικό πρωτάθλημα για 21 διαφορετικές ημερολογιακές χρονιές.

Ο Πισάρο πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ το χρόνο στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας από το 1999 και μετά ενώ μέχρι το 2018 μοιραζόταν το ρεκόρ με τον Κλάους Φίσερ, έχοντας αμφότεροι σκοράρει σε 20 διαφορετικές χρονιές!

ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ 1-1 (HIGHLIGHTS)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ