ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεν πουλάει τον Ομπαμεγιάνγκ στην Μπάγερν η Ντόρτμουντ

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, left, runs faster than Bayern's Mats Hummels, during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, left, runs faster than Bayern's Mats Hummels, during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ξεκάθαρος ήταν ο Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε αναφορικά με το μέλλον του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όπως τόνισε, δεν θα πουληθεί στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Ντόρτμουντ θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο με δύο συλλόγους.

Η πιθανή μετακίνηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ συνεχίζει να απασχολεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα για τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

Στο πρόσφατο παρελθόν, το όνομά του συνδέθηκε με μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, τα οποία φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, προχώρησε σε δηλώσεις για το μέλλον του Ομπαμεγιάνγκ. Μάλιστα, υποστήριξε ότι θα ήθελε να μείνει στην Ντόρτμουντ, αλλά αν δεν γίνει αυτό, δεν θα πουληθεί στην Μπάγερν Μονάχου.

"Ελπίζω να μείνει μαζί μας, αλλά αν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα καταθέσουν πρόταση, θα το σκεφτούμε. Δεν θα ασχοληθούμε με άλλους συλλόγους, επειδή πιστεύουμε ότι δεν είναι καλό για τη συνέχεια της καριέρας του. Σίγουρα, όμως, δεν θα τον πουλήσουμε στην Μπάγερν Μονάχου. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γκαμπονέζος διατηρεί συνεργασία με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2020. Κάτι που σημαίνει ότι ο γερμανικός σύλλογος έχει λόγο σε πιθανή μεταγραφή.

Έως σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 36 αναμετρήσεις, έχοντας πετύχει 32 τέρματα, ενώ οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Θα έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε αν θα αφήσει στο άμεσο μέλλον την Bundesliga ή αν συνεχίσει να είναι κάτοικος "Signal Iduna Park".

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ