ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Τεσσάρα με μπαλάρα η Μπάγερν

Bayern's Robert Lewandowski, 2nd from left, is celebrated after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Bayern Munich in Cologne, Germany, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Robert Lewandowski, 2nd from left, is celebrated after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Bayern Munich in Cologne, Germany, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπάγερν με τρία γκολ στα πρώτα 12 λεπτά πέρασε (1-4) από την Κολωνία, παρέμεινε στην κορυφή και την 22η αγωνιστική της Bundesliga και συνεχίζει να τρομάζει τις αντιπάλους της μετά το winter break.

Άλλη Μπάγερν παρουσιάζεται μετά το winter break στην Bundesliga. Η ομάδα του Μονάχου συνεχίζει να εντυπωσιάζει - μοναδική εξαίρεση το 0-0 με τη Λεψία - καθώς την τεσσάρα στο Βερολίνο, την πεντάρα επί της Σάλκε και την τριάρα στο Μάιντς διαδέχθηκε η τεσσάρα στην Κολωνία.

Οι Βαυαροί ξεμπέρδεψαν πολύ νωρίς στο "Rhein Energie Stadion". Άνοιξαν το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση δυο λεπτών στο ματς. Γκνάμπρι, Μίλερ και Λεβαντόβσκι έκρυψαν την μπάλα, αυτή έφθασε στον Πολωνό κι εκείνος αριστερά εντός περιοχής κεραυνοβόλησε τον Χορν.

Ύστερα από δυο λεπτά η Μπάγερν πάλι έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, η μπάλα έφθασε στον Κομάν και ο Γάλλος εντός περιοχής διεύρυνε το προβάδισμα σε 0-2. Στο 12ο λεπτό ήταν η ώρα του Γκνάμπρι, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι από την εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ, τη στόπαρε και με εξαιρετικό σουτ με το δεξί έπειτα από προσποιήσεις έκανε το 3-0.

Ο Γκνάμπρι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της Μπάγερν στο 66ο λεπτό και πάλι με εξαιρετικό σουτ με το δεξί, έπειτα από δική του τρομερή ενέργεια. Το τελικό σκορ (1-4) ο Μαρκ Ουτ, ο οποίος εκδικήθηκε τον Μάνουελ Νόιερ για το γεγονός ότι ως... λίμπερο τον έκοψε οκτώ λεπτά νωρίτερα.

Στο τελευταίο ματς της 22ης αγωνιστικής, Μάιντς και Σάλκε αναμετρήθηκαν στο Opel Arena με το παιχνίδι να λήγει 0-0. Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως να μπορούν να σκοράρουν. Έτσι, η Σάλκε παρέμεινε στην 6η θέση με 36 πόντους, ενώ η Μάιντς που δίνει μάχη για την παραμονή βρίσκεται στην 15η θέση με πέντε βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0 (33' Πίστσεκ, 49' Σάντσο, 54' Χάαλαντ, 74' Γκερέιρο)

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3 (7' Γκέντνερ, 87' Μπίλτερ / 22' Χάβερτς, 83' Ντιαμπί, 90+4' Μπελαραμπί)

Άουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ 1-1 (38' Μαξ / 51' Χάμπερερ)

Λειψία - Βέρντερ Βρέμης 3-0 (17' Κλόστερμαν, 39' Σικ, 46' Μουκιέλε)

Πάντερμπορν - Χέρτα 1-2 (51' Σρμπένι / 10' Μπογιατά, 67' αυτ. Κόλινς)

Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ 2-3 (45' Μπάουμγκαρτνερ, 60' πεν. Κράμαριτς / 18' πεν. 52' πεν. 71' Βένγκχορστ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Γκλάντμπαχ 1-4 (29' Τόμι / 22' Χόφμαν, 51', 77' Στιντλ, 82' Νόιχαους)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου 1-4 (70' Ουτ / 3' Λεβαντόβσκι, 5' Κομάν, 12', 16' Γκνάμπρι)

Μάιντς - Σάλκε (19:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ