ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Τεσσάρα Ευρώπης η Βόλφσμπουργκ, ματσάρα στην Φρανκφούρτη

Bundesliga: Τεσσάρα Ευρώπης η Βόλφσμπουργκ, ματσάρα στην Φρανκφούρτη

Η Βόλφσμπουργκ πήρε ένα απίθανο διπλό μέσα στην BayArena επικρατώντας 4-1 της Λεβερκούζεν και παρέμεινε στην 6η θέση. Στο 3-3 σταμάτησε το παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Φράιμπουργκ. Λευκή ισοπαλία στη Βρέμη.

Ένα τρομερό αποτέλεσμα πήρε η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της Λεβερκούζεν βάζοντας φρένο στο εντυπωσιακό της σερί. Οι Λύκοι με σκορ 4-1 παραμένουν στην 6η θέση της Bundesliga που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Στην BayArena το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τις Ασπιρίνες να μπαίνουν καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο η Βόλφσμπουργκ ήταν εκείνη που ισορρόπησε το παιχνίδι και το οδήγησε στα μέτρα της. Τελικά πριν τη λήξη του ημιχρόνου πήρε και το προβάδισμα, με τον Άρνολντ να εκτελεί φάουλ και τον Πόγκρατσιτς να σημειώνει το 1-0.

Οι Λύκοι πήγαιναν το ματς ακριβώς όπου ήθελαν και στο 64ο λεπτό ο Άρνολντ έκανε το 2-0. Η Βόλφσμπουργκ έδειχνε ασταμάτητη και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Στέφεν έγραψε το 3-0. Ο "εφιάλτης" για την Μπάγερ συνεχίστηκε, όταν στο 75' ο Πόγκρατστιτς πέτυχε το τέταρτο γκολ. Το μόνο που κατάφερε η Λεβερκούζεν ήταν να μειώσει με τον Μπάουμγκάρτλινγκερ στο 85ο λεπτό.

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσέφερε ποδοσφαιρικό θέαμα μαζί με την Φράιμπουργκ, καθώς η αναμέτρησή τους σταμάτησε στο 3-3. Αυτό το αποτέλεσμα κρατάει στο +5 τους Αετούς από τις επικίνδυνες θέσεις και τη Φράιμπουργκ τέσσερις πόντους μακριά από την Ευρώπη.

Στην Commerzbank Arena η Φράιμπουργκ ήταν εκείνη που κατάφερε να περάσει πρώτη μπροστά στο σκορ. Στο 28ο λεπτό ο Γκρίφο με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν, αφού ο Αντρέ Σίλβα στο 35' έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη, η Άιντραχτ μπήκε δυνατά, απειλούσε συχνά, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να κάνουν το 3-1. Αρχικά με τον Πέτερσεν στο 67' και στο 69' με τον Χέλερ. Οι Αετοί δεν το έβαλαν κάτω και πέτυχαν το comeback με δύο γκολ σε τρία λεπτά. Ο Καμάντα στο 79ο λεπτό μείωσε, με τον Τσάντλερ στο 82' να ισοφαρίζει.

Στην Βρέμη, Βέρντερ και Γκλάντμπαχ έμειναν στο 0-0. Οι Πράσινοι, αν και καλύτεροι δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο - ανάσα για τη μάχη της σωτηρίας. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην 4η θέση με 53 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέρντερ Βρέμης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο γκολ. Απόλυτα δίκαιο το 0-0 του πρώτου μέρους, αφού κανένας δεν κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ακόμη καλύτεροι, αλλά δεν βρήκαν κάποιο γκολ, με τον Ζόμερ να επεμβαίνει όταν χρειάστηκε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη 26 Μαΐου

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-1 (43' Κίμιχ)

Άιντραχτ - Φράιμπουργκ 3-3 (35' Αντρέ Σίλβα, 79' Καμάντα, 82' Τσάντλερ / 27' Γκρίφο, 67' Πέτερσεν, 69' Χέλερ)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 1-4 (85' Μπάουμγκαρντλινγκερ / 43', 75' Πόγκρατσιτς, 64' Άρνολντ, 68' Στέφεν)

Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ 0-0

Τετάρτη 27 Μαΐου

19:30 Λειψία - Χέρτα

21:30 Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντς

21:30 Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε

21:30 Άουγκσμπουργκ - Πάντερμπορν

21:30 Χόφενχαϊμ - Κολονία

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ