ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Ραψωδία Χάαλαντ στο ντεμπούτο του με τη Ντόρτμουντ

Dortmund's Erling Haaland, left, celebrates after scoring a goal in a German Bundesliga soccer match between FC Augsburg and Borussia Dortmund in Augsburg, Germany, Saturday, Jan.18, 2020. ( Stefan Puchner/dpa via AP)
Dortmund's Erling Haaland, left, celebrates after scoring a goal in a German Bundesliga soccer match between FC Augsburg and Borussia Dortmund in Augsburg, Germany, Saturday, Jan.18, 2020. ( Stefan Puchner/dpa via AP) AP

Τρία γκολ σε είκοσι λεπτά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στο 5-3 επί της Άουγκσμπουργκ πέτυχε ο Έρλινγκ Χάαλαντ και τρέλανε τη Γερμανία με το καλημέρα. Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής. (VIDEOS)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε τρελάνει την Ευρώπη αγωνιζόμενος με την Σάλτσμπουργκ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αλλά όπως φαίνεται ο Νορβηγός επιθετικός έχει πολλά ακόμα να δώσει και βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας σπουδαίας καριέρας.

Ο 19χρονος στράικερ ο οποίος πήρε μεταγραφή τον Δεκέμβριο στην Ντόρτμουντ κατάφερε στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Βεστφαλίας στο ματς με την Άουγκμπουργκ να τρελάνει άπαντες καθώς πέτυχε χατ τρικ σε είκοσι λεπτά και ενώ μπήκε στο 56' του αγώνα. Εκείνη την ώρα μάλιστα η Ντόρτμουντ ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή επικρατώντας τελικά με 5-3.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι στο 55' βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 3-1 αλλά στο 56' και στο 70' ο Χάαλαντ με δύο γκολ ισοφάρισε για τη Ντόρτμουντ. Ο Σάντσο έκανε στο 61' το 4-3 και στο 70' ο Νορβηγός στράικερ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ

Από εκεί και πέρα ένα υπέροχο γκολ σημείωσε ο Κώστας Σταφυλίδης στην αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τους γηπεδούχους όμως παρά το τέρματα του Έλληνα διεθνή να γνωρίζουν την ήττα με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17/1

Σάλκε - Γκλάντμπαχ 2-0

Σάββατο 18/1

Χόφενχαϊμ - Αίντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Φορτούνα Ντίσελεντορφ - Βέρντερ Βρέμης 0-1

Μάιντς - Φράιμπουργκ 1-2

Άουγκσμπουργκ - Ντόρμουντ 3-5

Κολωνία - Βόλφσμπουργκ 3-1

Λειψία - Βόλφσμπουργκ

Κυριακή 19/1

Χέρτα - Μπάγερν Μονάχου

Πάντερμπορν - Λεβερκούζεν

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ