ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Ο Φινμπόγκασον σόκαρε την Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό

Augsburg's Alfred Finnbogason controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Schalke 04 in Augsburg, Germany, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Augsburg's Alfred Finnbogason controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Schalke 04 in Augsburg, Germany, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν γκέλαρε τρεις ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση από τον πρώην ερυθρόλευκο, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, στο 90+2' κι έμεινε στο 2-2 στο Άουγκσμπουργκ. (VIDEOS)

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε στην WWK Arena του Άουγκσμπουργκ από την τοπική ομάδα για την όγδοη αγωνιστική της Bundesliga, τρεις ημέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση ενός λεπτού μετά από την έναρξη του ματς χάρη σε γκολ του Ρίχτερ, ενώ η Μπάγερν έχασε νωρίς και τον βασικό της στόπερ. Ο Νίκλας Σούλε τραυματίστηκε στο γόνατο, ενδεχομένως πολύ σοβαρά, και βγήκε εκτός αγώνα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 12' από τον Αλάμπα.

Οι Βαυαροί ισοφάρισαν στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (σκόραρε για ενδέκατο σερί επίσημο ματς) μετά από σέντρα από αριστερά του Σερζ Γκνάμπρι. Αυτός ήταν που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μονάχου λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49') μετά από ασίστ του Κοουτίνιο.

Κι ενώ όλα έδειχναν απόδραση για την Μπάγερν τρεις ημέρες πριν από το ματς με τους ερυθρόλευκους, δέχθηκε σοκ από έναν πρώην ερυθρόλευκο. Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου νίκησε τον Νόιερ μετά από πάσα του Χον Κόρδοβα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Καλύτερα δεν τα πήγε η Λειψία. Οι ταύροι υποδέχθηκαν τη Βόλφσμπουργκ και προηγήθηκαν με γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 54'. Ο Βέρχορστ, ωστόσο, ισοφάρισε στο 82' σε 1-1, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και τελικό.

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους 15. Ισοπαλία και στη Βρέμη. Η Βέρντερ άνοιξε το σκορ επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με τον Σάρτζεντ, αλλά η Χέρτα ισοφάρισε με τον Λουκεμπακιό στο 70ό λεπτό.

Η έτερη ομάδα του Βερολίνου, Ουνιόν, πανηγύρισε τη νίκη. Υποδέχθηκε τη Φράιμπουργκ και με τα γκολ των Μπίλτερ και Ίνγκβαρτσεν πήρε το τρίποντο (2-0). Η Φορτούνα έκαμψε στο Ντίσελντορφ με το γκολ του Χένινγκς (1-0) τη Μάιντς, η οποία έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Φερνάντες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Άιντραχτ - Λεβερκούζεν 3-0 (4', 16' πεν. Πασιένσια, 80' Ντοστ)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν 2-2 (1' Ρίχτερ, 90+2' Φινμπόγκασον / 14' Λεβαντόβσκι, 49' Γκνάμπρι)

Βέρντερ - Χέρτα 1-1 (7' Σάρτζεντ / 70' Λουκεμπακιό)

Λειψία - Βόλφσμπουργκ 1-1 (54' Βέρνερ / 82' Βέρχορστ)

Ουνιόν - Φράιμπουργκ 2-0 (1' Μπίλτερ, 84' Ίνγκβαρτσεν)

Φορτούνα - Μάιντς 1-0 (82' Χένινγκς)

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Κολωνία - Πάντερμπορν (16:30)

Χόφενχαϊμ - Σάλκε (19:00)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ