ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Η αυλαία πέφτει στις 27 Ιουνίου

Robert Lewandowski of Munich celebrates his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Union Berlin and Bayern Munich in Berlin, Germany, Sunday, May 17, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Hannibal Hanschke, Pool)
Robert Lewandowski of Munich celebrates his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Union Berlin and Bayern Munich in Berlin, Germany, Sunday, May 17, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Hannibal Hanschke, Pool) AP

Η Bundesliga ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών του γερμανικού πρωταθλήματος. Η αυλαία της σεζόν πέφτει στις 27 Ιουνίου.

Το γερμανικό ήταν το πρώτο χρονικά πρωτάθλημα στο οποίο η δράση επέστρεψε στην Ευρώπη, με εξαίρεση τη Λευκορωσία, η οποία δεν σταμάτησε και συνέχισε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Bundesliga ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τέταρτης (20/5) το πρόγραμμα των οκτώ αγωνιστικών που απομένουν. Η αυλαία στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος πέφτει στις 27 Ιουνίου με όλα τα ματς να διεξάγονται την ίδια ώρα.

Η Μπάγερν οδηγεί την κούρσα μετά από τις πρώτες 26 αγωνιστικές και έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Έχει 58 βαθμούς, ενώ δεύτερη με τέσσερις λιγότερους (54) βρίσκεται η Ντόρτμουντ.

Στην τρίτη θέση με 52 βρίσκεται η Γκλάντμπαχ, στην τέταρτη με 51 η Λειψία, στην πέμπτη με 50 η Λεβερκούζεν και στην έκτη με 39 η Βόλφσμπουργκ. Οι τέσσερις πρώτες θέσεις δίνουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, η πέμπτη για τους ομίλους του Europa League, ενώ η έκτη για το δεύτερο προκριματικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπάγερν: Στο Μόναχο μέχρι το 2023 ο Νόιερ
Ο Ντρέγκερ της Πάντερμπορν στο Sport24.gr: "Μου θύμισε αγώνες της Bundesliga Κ19"

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ