ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Ένα αυτογκόλ έριξε στην 3η θέση την Ντόρτμουντ

Frankfurt's Andre Silva, left, celebrates after scoring his side's first goal during the Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Borussia Dortmund in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Sunday, Sept.22, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Andre Silva, left, celebrates after scoring his side's first goal during the Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Borussia Dortmund in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Sunday, Sept.22, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προηγήθηκε δύο φορές στην Φρανκφούρτη όμως ένα αυτογκόλ στο 88' την κράτησε στο 2-2 με την Άιντραχτ και δεν της επέτρεψε να ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας (VIDEOS).

Μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν (1-3) η Ντόρτμουντ υποχρεώθηκε πολύ νωρίς και στην πρώτη της ισοπαλία στη φετινή Bundesliga, με την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ να μένει στο 2-2 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 5η αγωνιστική.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο καθώς προηγήθηκαν δύο φορές όμως ισοφαρίστηκαν ισάριθμες και έτσι έμειναν στην 3η θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο Λειψία και στο -1 από την δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Βιτσέλ έδωσε προβάδισμα στους Βεστφαλούς στο 14' με δυνατό σουτ, για να πάνε ωστόσο οι δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια, με τον Αντρέ Σίλβα να φέρνει το ματς στα ίσα με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση στο 44'.

Ο Σάντσο στο 66' μετά από ασίστ του Βιτσέλ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο το τρίποντο χάθηκε άδοξα στο φινάλε, με τον Ντιλέινι να προσπαθεί να διώξει τη μπάλα μετά από σουτ του Αντρέ Σίλβα και να τη στέλνει άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Σάλκε - Μάιντς 2-1 (36' Σερντάρ, 89' Άριτ / 74' Ονισίγουο)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ουνιόν Βερολίνου 2-0 (20' Φόλαντ, 25' Αλάριο)

Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία 4-0 (3' 48' Λεβαντόβσκι, 62' πεν. Κουτίνιο, 73' Πέρισιτς)

Χέρτα - Πάντερμπορν 2-1 (10' Ντιλροσούν, 52' Βολφ / 54' Ζολίνσκι)

Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 1-1 (23' Χόλερ/ 39' Νιντερλέχνερ)

Βέρντερ Βρέμης - Λειψία 0-3 (13' Όρμπαν, 35' Σάμπιτζερ), 83' Σαράκι)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Γκλάντμπαχ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-1 (74' 87' Τουράμ / 6' Άνταμς)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 2-2 (43' Αντρέ Σίλβα, 88' αυτ. Ντιλέινι / 11' Βιτσέλ, 66' Σάντσο)

Δευτερα 23 Σεπτεμβρίου

Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρίτη σερί νίκη για Σάλκε, 2-1 τη Μάιντς
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ