ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Εκτόξευση στη 2η θέση για την Χόφενχαϊμ του Σταφυλίδη

Hoffenheim's Juergen Locadia, left, celebrates Andrej Kramaric after scoring the opening goal during the German soccer Bundesliga match between Herth BSC Berlin and TSG 1899 Hoffenheim in Berlin, Saturday, Oct. 26, 2019. (Andreas Gora/dpa via AP)
Hoffenheim's Juergen Locadia, left, celebrates Andrej Kramaric after scoring the opening goal during the German soccer Bundesliga match between Herth BSC Berlin and TSG 1899 Hoffenheim in Berlin, Saturday, Oct. 26, 2019. (Andreas Gora/dpa via AP) ANDREAS GORA/DPA VIA AP

Η Χόφενχαϊμ έκανε την ανατροπή στην εδρα της Κολωνίας και πήρε τη νίκη με 2-1 με πέναλτι στο 98', για να αναρριχηθεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από την Γκλάντμπαχ.

Η εντυπωσιακή πορεία της Χόφενχαϊμ τη φετινή σεζόν στην Bundesliga συνεχίζεται, με την ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη (μπήκε αλλαγή στο 74') να παίρνει το τρίποντο με 2-1 στην έδρα της Κολωνίας και να πανηγυρίζει την πέμπτη σερί νίκη της, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυνατό σουτ του Κόρντομπα στο 34' που τους έκανε να πιστεύουν πως θα έβαζαν τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών που κουβαλούσαν και θα έβγαιναν από την επικίνδυνη ζώνη, για να έρθει όμως η δυναμική απάντηση της Χόφενχαϊμ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ανταμιάν ισοφάρισε σε 1-1 στο 48' με αριστερό πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Ρούντι ενώ η ολική ανατροπή έλαβε χώρα στο 90+8' με πέναλτι του Λοκαντία, με την Χόφενχαϊν να μετράει πλέον επτά παιχνίδια χωρίς ήττα απέναντι στην Κολωνία έχοντας απολογισμό 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Κολωνία - Χόφενχαϊμ 1-2 (34' Κόρδομπα / 48' Ανταμιάν, 90+8' πεν. Λοκαντία)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Μάιντς - Ουνιόν Βερολίνου (16:30)

Σάλκε - Φορτούνα Ντίσεντορφ

Χέρτα - Λειψία

Πάντερμπορν - Άουγκσμπουργκ

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης (14:30)

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30)

Φράιμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ