ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Άτυχος ξανά ο Ρόις, εκτός για έξι μήνες

Dortmund's Marco Reus reacts during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Dortmund's Marco Reus reacts during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Μάρκο Ρόις χτύπησε σοβαρά στο γόνατο στον τελικό Κυπέλλου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για ένα εξάμηνο.

Οι ατυχίες είναι συνώνυμο της καριέρας του Μάρκο Ρόις. Αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει χτυπηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς που δεν του έχουν επιτρέψει να απολαύσει όσα πιθανότατα μπορούσε.

Όχι ότι δεν έχει κάνει σημαντική καριέρα, αλλά το ταλέντο είναι άφθονο και θα μπορούσε να έχει εκτοξευθεί!

Ο Γερμανός χτύπησε στο γόνατο στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Βερολίνο και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη συνδέσμων. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα για έξι μήνες μπαίνει στα... πιτς και λογικά θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του επόμενου χρόνου.

Φέτος, ο 27χρονος μετράει 13 γκολ και 8 ασίστ σε 24 αγώνες με την Ντόρτμουντ, η οποία βλέπει ένα μεγάλο της όπλο να τραυματίζεται ξανά και γνωρίζει πως το κενό του δυσαναπλήρωτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπάει άσχημα ο Ρόις και αυτό είναι το δύσκολο για τον ίδιο, που έχει έναν Γολγοθά να ανέβει μέχρι να επιστρέψει ξανά στη δράση.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ