ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανακοίνωσε τον Νάγκελσμαν για το 2019 η Λειψία

FILE - In this May 12, 2018 file photo Hoffenheim's head coach Julian Nagelsmann celebrates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and Borussia Dortmund in Sinsheim, Germany. (AP Photo/Michael Probst, file)
FILE - In this May 12, 2018 file photo Hoffenheim's head coach Julian Nagelsmann celebrates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and Borussia Dortmund in Sinsheim, Germany. (AP Photo/Michael Probst, file) AP PHOTO/MICHAEL PROBST, FILE

Η Λειψία ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο προπονητή της Χόφενχαϊμ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι του 2019.

Σε μία εξαιρετική κίνηση για τη θέση του προπονητή προχώρησε η Λειψία. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το καλοκαίρι του 2019, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Χόφενχαϊμ.

Ο 30χρονος τεχνικός θεωρείται το "next big thing" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην προπονητική, έχοντας παρουσιάσει εξαιρετικό έργο με τη Χόφενχαϊμ, την οποία οδήγησε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους ομίλους του Champions League.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λειψίας, ο Νάγκελσμαν έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε τη Χόφενχαϊμ τον Φεβρουάριο του 2016 και σε 94 παιχνίδια μετράει 41 νίκες, 28 ισοπαλίες και 25 ήττες με 170-128 γκολ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ