ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Ακυρο" Γιόβιτς σε Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, θέλει να μείνει στην Άιντραχτ

Frankfurt's Luka Jovic celebrates his side's opening goal during a Europa League group H soccer match between Eintracht Frankfurt and Olympique Marseille in Frankfurt, Germany, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Luka Jovic celebrates his side's opening goal during a Europa League group H soccer match between Eintracht Frankfurt and Olympique Marseille in Frankfurt, Germany, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο διεθνής επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λούκα Γιόβιτς, που φέρεται να απασχολεί την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται την παραμονή στην ομάδα του, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα.

Ο Λούκα Γιόβιτς αποτελεί "αποκάλυψη" της φετινής σεζόν με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τον τελευταίο μήνα, το όνομά του φέρεται να έχει απασχολήσει την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την Μπάγερν Μονάχου, όπως υποστηρίζουν αρκετά Μέσα.

Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα "Frankfurter Rundschau", ο Σέρβος σκέφτεται σοβαρά την παραμονή του στην ομάδα της Bundesliga. Ο λόγος είναι ότι θέλει να ωριμάσει ποδοσφαιρικά ακόμη περισσότερο πριν κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας σε κάποιο κορυφαίο κλαμπ.

Ακόμη, το σάιτ αναφέρει, ότι ο Γιόβιτς περνάει αρκετά καλά στην Φρανκφούρτη, αφήνοντας πίσω μία άσχημη χρονιά στην Μπενφίκα. Οι "αετοί' τον είχαν αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα το 2016, χωρίς όμως να του δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ τον έστειλαν να αγωνιστεί και στην δεύτερη ομάδα τους.

Μάλιστα, θεώρησε λάθος την επιλογή του να φύγει από την Σερβία για την Πορτογαλία, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν έπαιζε. Σε δηλώσεις του, όταν πλέον αγωνιζόταν στην Άιντραχτ Φρανκφόυρτης, είχε αναφέρει: "Ήταν μεγάλο λάθος. Την ημέρα που άφησα τον Ερυθρό Αστέρα, πέρασα τρεις ημέρες κλαίγοντας. Είχα ψυχικό πρόβλημα. Έτρεξα περισσότερο στην Φρανκφούρτη απ΄ότι ένα χρόνο στη Λισαβόνα".

Το 2017 η Μπενφίκα συμφώνησε για τον δανεισμό του στην γερμανική ομάδα. Εκεί βρήκε... το λιμάνι του και φέτος βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Bundesliga με 17 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο: "Η Bundesliga είναι ενδιαφέρουσα"
Ο Τοργκάν Αζάρ γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή της Ντόρτμουντ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ