ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Άιντραχτ - Σάλκε 1-0: Χάθηκε η μπάλα στο γκολ των "αετών"

Eintracht Frankfurt's Andre Silva scores the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Schalke 04 in Frankfurt, Germany, Wednesday, June 17, 2020. (Kai Pfaffenbach/Pool Photo via AP)
Eintracht Frankfurt's Andre Silva scores the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Schalke 04 in Frankfurt, Germany, Wednesday, June 17, 2020. (Kai Pfaffenbach/Pool Photo via AP) KAI PFAFFENBACH/POOL PHOTO VIA AP

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης άνοιξε το σκορ κόντρα στην Σάλκε λίγο πριν το ημίωρο, με τρεις παίκτες της να συνεργάζονται υπέροχα μέχρι να καταλήξει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (VIDEO).

Η Σάλκε κινδυνεύει να γράψει αρνητική ιστορία στην Bundesliga με το να μείνει για 14ο σερί ματς χωρίς νίκη και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κάνει ό,τι μπορεί για την σπρώξει στον... γκρεμό.

Αυτό φάνηκε στη φάση του 28ου λεπτού, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν ταχύτατα στην κόντρα και τους Κόστιτς και Καμάντα να διασχίζουν με εντυπωσιακό τρόπο το γήπεδο, για να τροφοδοτηθεί ο Αντρέ Σίλβα και ο Πορτογάλος φορ να εκτελέσει με ψύχραιμο πλασέ για το 1-0.

Δείτε το πανέμορφο γκολ της Άιντραχτ απέναντι στην Σάλκε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ